Samtaler

Graviditeten kan være anledning til mange tanker – måske endda bekymringer. Hos Jordemoderskabet har du mulighed for at få en samtale hjemme hos dig selv. Jeg har især erfaring med
  • Beslutning og information om hjemmefødsel
Hjemmefødsel er ikke forbeholdt “hippier”! De seneste år er interessen for hjemmefødsler steget markant. Mange kvinder og deres partnere er i tvivl om hvordan en hjemmefødsel foregår – og om det overhovedet er noget for dem. Er du sund og rask og venter et sundt og rask barn, kan der som udgangspunkt være rigtig mange fordele ved at planlægge en hjemmefødsel. Tal med en jordemoder om jeres tanker – for mange kommende forældre er det en idé, der vokser med graviditeten!
  • Fødeplaner
Fødeplaner kan især være et hjælpende redskab for kvinder, der er bange for at føde eller som tidligere har haft en dårlig fødselsoplevelse. Fødeplanen i sig selv kan være en proces, hvor du bliver bekendt med dine muligheder. For langt de fleste giver viden tryghed. Desuden er det for mange fødende rart at vide, at deres partner har deres ønsker og behov på skrift og eventuelt kan give det videre til jordemoderen.
  • Samtale efter fødslen
Det er aldrig for sent at tale om sin fødsel! Fødsler følger os gennem hele livet – uanset om det var en god eller dårlig oplevelse. Kan du mærke, at tanken om din fødsel giver dig en knude i maven, så sørg for at tale forløbet igennem – gerne mange gange! Nogle gange er det tilstrækkeligt at tale med sin partner, veninder og familie. Bliver din fødsel ved med at “spøge”, så opsøg enten din fødejordemoder eller en helt udefrakommende jordemoder. Det kan være godt at tale med en fagperson, der eventuelt kan gennemgå forløbet med dig og formentligt afklare hvad der skete/hvorfor.
  Priser:
  • Samtale 60 minutter: 600,-
  • Samtale 90 minutter: 800,-